Effective-sec-item-img

Internet Për Familje

Shpejtësi e internetit për të gjithë familjen tuaj.

Effective-sec-item-img

Internet Për Biznese

Shërbim interneti i përshtatur për nevojat e biznesit tuaj.

Effective-sec-item-img

Servise Kompjuteri

Optimizim dhe shërbime teknike për pajisjet kompjuterike.

Effective-sec-item-img

Faqe Interneti

Krijim profesional dhe inovativ i faqes online për biznesin tuaj.

informationmain-about-page-left-sec-img
Kush Jemi Ne

Firma EndiInternet & Wireless

Lider ne ofrimin e sherbimeve te Internetit me nje lidhje te fuqishme dhe te qendrueshme, duke perdorur teknologjine e fundit te fibres optike dhe antenave moderne ne te gjithe zonen e Farkes dhe perreth saj. Ne jemi perkushtuar per te siguruar nje eksperience te shpejte dhe te pa ndërprere per klientet tane. Teknologji e avancuar dhe angazhim per te integruar produktet me te fundit dhe inovatoret ne fushe te internetit. Ne besojme ne cilësine e larte dhe ofrojme nje rrjet te besueshme qe ju mundeson te jeni gjithmone te lidhur me boten dixhitale me shpejtesi dhe besueshmeri 100%.

Cyber-Security-left-card-img

2320

Klientë

Cyber-Security-left-card-img

587

Biznese

Cyber-Security-left-card-img

100

%

Shërbim i Garantuar

Cyber-Security-left-card-img

100

%

Ekspert Profesional