Zgjidhni shpejtesine qe ju nevojitet

Paketa START eshte nje nga ofertat me te mira dhe me te perdorura nga klienti. Ploteson te gjitha nevojat e nje familjeje.

Paketa MEDIUM eshte nje nga ofertat me te mira dhe me te perdorura nga bizneset e vogla. Ploteson te gjitha nevojat e nje familjeje te madhe dhe nje biznesi te vogel.

Paketa MAX eshte nje nga ofertat me te mira per bizneset. Ploteson te gjitha nevojat per bizneset e vogla dhe te mesme.

Sherbime te tjera

  • Servise Kompjuteri

  • Kamera Sigurie

  • Faqe Interneti

  • Konfigurime Mikrotik